Familie- og forebyggelseschef - Middelfart Kommune

Trives du med en kompleks opgaveportefølje? Kan du lede fagligt stærke ledere? Brænder du for at gøre en forskel for børn, unge og familier? Har du stor analytisk kapacitet? Er du stærk på økonomistyring og relevant lovgivning? Så er stillingen som familie- og forebyggelseschef sikkert noget for dig, og vi vil gerne i dialog med dig.

Middelfart Kommune har med visionen ”Fra Middelfartbarn til Verdensborger” sat ord på ambitionen om at danne og uddanne børn og unge i kommunen til at være livsduelige verdensborgere, der lever bæredygtigt.

Opgaven

Som familie og forebyggelseschef skal du via dit overblik og kendskab til områdets tilbud, foranstaltninger og muligheder sikre en veldrevet økonomistyring og bringe egne, teamledernes og medarbejdernes faglige ekspertise i spil i forhold til at skabe muligheder inden for den eksisterende økonomiske ramme.

Familie- og forebyggelseschefen deltager på møder i Børn-, Kultur- og Fritidsudvalget, hvor ansvaret omfatter udarbejdelse og fremlæggelse af sagsfremstillinger. Det forventes at den kommende chef arbejder med baggrund i en tværgående tilgang til opgaver og løsninger og evner at være en konstruktiv sparringspartner for forvaltningens direktør og øvrige chefgruppe. Herudover skal chefen sikre et fortsat fokus på kommunens velfærdscheck på unge-området, der grundlæggende handler om at sikre mest mulig kvalitet inden for gældende rammer.

Kompetencer

Den nye chef skal udøve dygtig ledelse af kompetente fagligheder og praktisere en værdibaseret og anerkendende ledelsesstil, hvor der tales åbent og ærligt om de udfordringer, problemer og muligheder, der løbende opstår. Det er samtidig en vigtig kompetence at kunne manøvrere inden for den gældende lovgivning og sætte retningen i implementeringen af ny lovgivning. Chefen skal brænde for familie- og forebyggelsesområdet og være en analytisk, modig og strategisk chef, der formår at tænke ud af boksen og som har stærke kompetencer i forhold til økonomistyring.

Personlige egenskaber

Den kommende chef skal have en anerkendende, involverende og tydelig lederstil og være garant for tryghed og et fast og forudsigeligt samspil med øvrige chefer, teamledere og medarbejdere, med en uhøjtidelig omgangsform og en smittende humoristisk sans. Chefen skal have en sikker fornemmelse for egne styrker og opmærksomhedspunkter i sin ledelsesudøvelse, samt have evnen til at se muligheder i vanskelige situationer.

Andet

Læs mere om stillingen i stillings- og kompetenceprofilen her.

Tiltrædelse: 1. august 2023.

Ansøgningsfrist: Søndag den 4. juni 2023

Kontakt gerne børn- og ungedirektør, Charlotte Houlberg på mobil 29 36 29 32 eller partner hos MUUSMANN A/S, Carsten Lysdahl Søgaard på mobil 30 30 28 81.

Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Logo:
Stillingsbetegnelse: Familie- og forebyggelseschef
Frist: Udløbet
Organisations adresse: Nytorv 9, 5500 Middelfart
Kontaktpersoner:

Børn- og ungedirektør, Charlotte Houlberg, mobil 29 36 29 32 

Partner hos MUUSMANN A/S, Carsten Lysdahl Søgaard, 30 30 28 81.

1. samtalerunde: Mandag den 12. juni 2023
Testforløb hos MUUSMANN: Mandag den 19. juni 2023
2. samtalerunde: Tirsdag den 27. juni 2023
Tiltrædelse: Den 1. august 2023
MUUSMANN
Mail: info@muusmann.com
Telefon: 70 11 20 22
CVR: 31 74 77 32