Administrativ leder - Kirkegårdssamarbejdet på Østerbro

Er du en talstærk leder med lyst til et meningsfuldt arbejde med stor frihed og indflydelse? Har du lyst til at være en del af en organisation, der samtidig er rig på kultur og historie? Kan du se dig selv i en lederstilling i regi af den danske folkekirke? Så er du måske vores nye administrative leder.

Den nye bestyrelse for Kirkegårdssamarbejdet på Østerbro søger en ledende medarbejder til en funktion som administrativ leder til en fælles regnskabs- og HR-enhed. Enheden er oprettet af Holmens Kirkegård og Garnisons Kirkegård, som varetager regnskab og HR for menighedsråd i provstiet. Regnskabsenheden varetager de regnskabsmæssige opgaver for hovedparten af sognets kirker, Holmens Kirkegård, Garnisons Kirkegård og Mindelunden.

Opgaven

Den administrative leder skal varetage den daglige ledelse af økonomi og regnskabsfunktioner, herunder personaleledelse af et regnskabsteam på 5 medarbejdere. Den administrative leder skal have et tæt samspil og samarbejde med den nye kirkegårdschef, der har det overordnede ansvar for organisationen. 

Den administrative leders vigtigste opgaver bliver at sikre kvalitet og præcision i budgetlægning og regnskabsaflæggelse, bogføringer, fakturahåndtering og lønkørsel samt i afstemninger af bank og andre balancekonti. Som administrativ leder bliver du ansvarlig for opsætning og vedligeholdelse af faktura-workflow, periodiseringer og hensættelser. Herudover bliver den administrative leder ansvarlig for samarbejde med de tilknyttede kirker og for kvalitetsrapporteringer til menighedsrådene samt udarbejdelse af materiale i forbindelse med revisionen.

 

Personen

Der søges en erfaren og samarbejdsorienteret administrativ leder med solid regnskabsforståelse, der er udadvendt, serviceminded, og trives med en uformel tone i arbejdsdagen. Vi søger en empatisk leder, der trives med at arbejde med både tal og mennesker. Evnen til at lede og delegere med en tydelig ledelsesstil, er en vigtig kompetence og ligesom indsigt i økonomiske forhold har stor betydning. Den nye administrative leder skal være en serviceorienteret leder, der kan sikre den bedst mulige oplevelse for de pårørende.

 

Det forventes, at kirkegårdsleder:

  • har en regnskabsmæssig uddannelse eller flere års erfaring fra en regnskabsafdeling. 
  • gerne erfaring med kirkeregnskab og forståelse for at arbejde med organisationer ledet af et menighedsråd.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Ansættelse sker i henhold til en overenskomst, der omfatter en række kirkefunktionærer (protokolat for kordegne). Indplacering i løngruppe 3, hvor grundlønnen ligger i intervallet mellem 364.634, 69 kr. – 455.793,94 kr. Der er mulighed for højere aflønning efter forhandling. Der ydes et rådighedstillæg for merarbejde og forskudt arbejdstid. Tillægget udgør pt. 36.051,03 kr. årligt.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Andet

Læs mere om stillingen her.

Tiltrædelse: 1. januar 2024.

Ansøgningsfrist søndag den 1. oktober 2023. Søg stillingen på www.muusmann.com/stillinger 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til bestyrelsesformand Marie Koch på tlf. 81 21 29 08 eller MUUSMANN A/S, på tlf. 70 11 20 22.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven
Logo:
Stillingsbetegnelse: Administrativ leder
Frist:
Organisations adresse: Øster Farimagsgade, København
Kontaktpersoner:

Bestyrelsesformand Marie Koch på tlf. 81 21 29 08

1. samtalerunde: Onsdag den 11. oktober 2023
Testforløb hos MUUSMANN: Tirsdag den 24. oktober 2023
2. samtalerunde: Tirsdag den 31. oktober 2023
Tiltrædelse: 1. januar 2023
MUUSMANN
Mail: info@muusmann.com
Telefon: 70 11 20 22
CVR: 31 74 77 32